Toto

KELAB POKER NFT PERTAMA DILANCARKAN DENGAN KERJASAMA DENGAN WORLD POKER TOUR

Jelajah Poker Dunia telah bekerjasama dengan GAMAVRS untuk pelancaran Kelab Poker Heroes mereka yang akan Togel SGP datang, kelab poker NFT pertama di dunia. Ahli kelab akan dapat menggunakan Wira Poker mereka sebagai avatar dalam pelanggan dengan kebolehan istimewa seperti akses kepada kejohanan freeroll, meja selebriti eksklusif dan akses kepada acara VIP langsung WPT.

Pemilik Poker Heroes boleh memuat naik NFT mereka untuk digunakan sebagai avatar yang membuka kunci ‘kuasa besar poker’ di tempat poker dalam talian yang menarik, WPTGlobal. Setelah mereka disahkan dengan betul dalam pelanggan Global WPT, mereka akan membuka kunci akses kepada faedah dalam permainan yang menarik, seperti:

Bermain dengan Steve Aoki: Langkau senarai tunggu dan sertai meja poker selebriti dengan Steve Aoki, Vince Van Patten, Lynn Gilmartin, Tony Dunst dan ramai lagi duta WPT.

$100,000 Freerolls: Akses kepada berbilang kejohanan freeroll $100,000 sepanjang tahun.

Pemberian Jutaan Dolar: Belanjakan hanya $1 untuk peluang memenangi berjuta-juta wang hadiah poker di WPT Global.

Acara VIP Langsung WPT: Sertai parti acara langsung WPT eksklusif, makan malam dan konsert muzik di seluruh dunia. NFT anda akan menjadi tiket masuk anda.

Kelab Ahli Sahaja: Sertai Kelab Poker global eksklusif terhad kepada 9,999 ahli. Susun strategi, belajar, dapatkan barang dagangan percuma dan dapatkan kawan baharu.

Seluruh koleksi Poker Heroes terdiri daripada 9,999 avatar NFT. 250 pada mulanya akan disediakan untuk penempaan prajualan, dan selebihnya akan dikeluarkan dalam tiga fasa berasingan mulai 1 Mac 2022.

9,999 Wira Poker dibahagikan SGP Hari Ini kepada tiga kumpulan jarang:

Manusia (60% daripada jumlah bekalan)
Cyborg (30%)
Dewa (10%)

Setiap peringkat membuka kunci faedah berikutnya, dengan avatar Gods menjadi yang paling jarang dan paling berharga dari segi utiliti.

“GAMAVRS membantu kami menyepadukan Wira Poker ke dalam keseluruhan pengalaman WPT,” kata Adam Pliska, Ketua Keluaran SGP Pegawai Eksekutif World Poker Tour. “Kami yakin bahawa pemain yang mencetak atau membeli Wira Poker akan menghargai pelbagai manfaat yang diberikan kepada mereka.”

Berminat untuk memiliki Wira Poker anda sendiri? Pasukan Poker Heroes memberi ganjaran kepada 250 penyokong awal dengan peruntukan senarai putih yang terhad pada bulan Februari dengan menyediakan ahli komuniti yang terlibat dengan penjimatan besar untuk tarikh rasmi NFT mint yang akan datang pada bulan Mac. Anda Pengeluaran SGP boleh menyemak laman web rasmi Gamavrs , Discord dan halaman Twitter untuk lebih banyak kemas kini. Avatar Poker Heroes akan tersedia untuk prajualan di gamavrs.com pada pertengahan Februari, dan pengguna boleh mengharapkan untuk melihatnya di Opensea dan pasaran NFT utama yang lain selepas dikeluarkan.